Top

Pacifica - Lotus Garden Spray Eau de Parfum

  • Pacifica - Lotus Garden Spray Eau de Parfum
29,90

Pacifica - Lotus Garden Spray Spray Eau de Parfum

  • Heerlijke geur in mooie verpakking
  • Ideaal als kadootje!

Dit parfum is een meditatief en stimulerende mix van Lotus bloesem, blad van het groene viooltje, gomhars, roze peper en met een helder Citrus aroma als topnoot.

De inspiratie voor deze geur komt door een bijzonder mooie Lotus tuin in Californië, net buiten Santa Barbara. De tuin was oorspronkelijk gecreëerd door een vrouw, Ganna Walska, als toevluchtsoord voor Tibetaanse monniken die verbannen waren uit hun land en voor alle “waarheidzoekers”. Gepassioneerd, onbuigzaam, spiritueel en gedreven droeg zij deze tuin op aan “allen die hun plaats in de zon zoeken”, net als de Lotus.

De parfums van Pacifica zijn 100% natuurlijk en op basis van pure, hoogwaardige gedenatureerde graanalcohol. De geuren zijn gecreëerd door toepassing van uitsluitend etherische oliën, veelal van biologische teelt. U kunt ook uw eigen unieke parfum creëren door verschillende parfums over elkaar te gebruiken.

Pacifica is gemaakt ZONDER dierlijke stoffen, of stoffen gemaakt of afkomstig van dieren zoals lanoline, bijenwas etc.
Zonder parabenen, phtalates (of andere bekende carcinogenen) sulfaten,propylene glycol,benzene,GMO“S ( genetisch gemanipuleerde stoffen), minerale oliën, pinda olie, triclosan en nanodeeltjes. Uiteraard ook niet getest op dieren.

Inhoud: 29 ml

Klik hier voor het complete overzicht van alle producten en informatie over Pacifia.
 Dit product is tijdelijk niet leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@