0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Oersterk Leven | Richard de Leth
Oersterk Leven - Richard de Leth
0 Reviews | Review toevoegen

Oersterk Leven - Richard de Leth Hoe gezond en gelukkig ben jij? Hoe versterk je jouw gezondheid? Opzienbarende inzichten en verbanden! Bomvol tips voor een OERsterk leven!

Standaard levertijd

1 dag

€ 22,50
€ 19,13
Prijs per 

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Oersterk Leven - Richard de Leth

  • Hoe gezond en gelukkig ben jij?
  • Hoe versterk je jouw gezondheid?
  • Opzienbarende inzichten en verbanden!
  • Bomvol tips voor een OERsterk leven!

In de veeleisende samenleving wordt de mens steeds vermoeider, dikker en zieker. Onze genen snappen geen bal van de huidige omgeving. Belangrijke oorzaak hiervan is een verkeerde leefstijl. Bewustwording opent de deur naar gedragsverandering en optimale gezondheid. Word je bewust van de wereld waarin wij leven en bewandel deze volgens je eigen pad.
 
Het is de hoogste tijd voor een omslag in ons denken en gedrag. Dit lifestyleboek biedt een totaalconcept met praktische tips voor een gezonder en gelukkiger leven. Het bevat daarnaast verschillende interviews en ervaringen, waaronder een expeditie in de Spaanse Pyreneeën waar de auteur als oermens leefde. Deze manier van leven versterkt je lichamelijke & geestelijke gezondheid.
  • Dit boek bevat vele extra's als recepten, sportoefeningen, intervieuws en een maandplanner

Is je lijf je lief, werk dan preventief!
 
Over Richard de Leth (1982):
 
Deze auteur is inspirator voor een gezonde en gelukkige leefstijl. OERsterk Leven is het vervolg op zijn bestsellers ‘OERsterk’ en ‘OERsterk koken!’. Richard studeerde geneeskunde aan de VU Amsterdam en combineert in zijn praktijk westerse en oosterse geneeskunde om tot het beste resultaat te komen.

Praktische informatie:

ISBN: 9789 0818 99 062
Afmetingen: 210x210x21 mm
Aantal pagina’s: 240
Paperback

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Let Op!!! Door corona en sneeuw kans op vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

PostNL heeft de laatste tijd helaas meer vertraging door Corona en de slechte wegen. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!