Oergondisch Genieten - Ria Penders Oergondisch Genieten - Ria Penders
Oergondisch Genieten - Ria Penders Oergondisch Genieten - Ria Penders
Oergondisch Genieten - Ria Penders
0 Review | Review toevoegen
Kookboek volgens oerprincipes: Oergondisch genieten Misschien vind je het lastig om te gaan eten zoals onze voorouders gegeten hebben? Of je bent op zoek naar makkelijke, smakelijke recepten geheel...

Standaard levertijd

1 dag

€ 29,95
€ 25,46

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Kookboek volgens oerprincipes: Oergondisch genieten

  • Meer dan 250 praktische recepten
  • Bevat veel inhoudelijke kennis
  • Ideaal boek voor mensen die het oerdieet of Paleo volgen


Misschien vind je het lastig om te gaan eten zoals onze voorouders gegeten hebben?

Of je bent op zoek naar makkelijke, smakelijke recepten geheel volgens oerprincipes?

Dan is er nu een prachtig kookboek om je daarbij te helpen: Oergondisch genieten van Ria Penders, een boek vol met recepten en praktische tips, om te kunnen gaan eten passend bij onze genen.

Dit boek bewijst dat eerlijk voedsel gezond en vooral ook uitnodigend en lekker is.

De recepten zijn samengesteld met pure, biologische ingrediënten, zonder suikers en toevoegingen, zonder granen, zuivel, peulvruchten en planten van de nachtschadefamilie.

Samengevat:

Het kookboek Oergondisch genieten leidt je naar betere gezondheid en meer vitaliteit. De basis van dit boek vormt oervoeding. De laatste wetenschappelijke onderzoeken geven aan dat oervoeding één van de meest optimale manieren van voeden is voor de mens.

Oervoeding is een eerlijke pure voeding met veel groente, fruit, vlees, vis, noten, zaden en eieren. Alle recepten zijn vrij van de meest voorkomende allergenen zoals granen, zuivel, suikers, peulvruchten en planten van de nachtschadefamilie zoals aardappel en tomaat. Het kookboek bevat veel inhoudelijke kennis om je inzicht te geven. Dit boek levert meer dan 250 praktische recepten om de overstap naar oervoeding zo eenvoudig mogelijk te maken. Het laat je zien dat oervoeding heel smakelijk is en in de meeste gevallen zeer makkelijk te bereiden. Oergondisch genieten is samengesteld door twee deskundigen op het gebied van voeding en gezondheid. Vanuit hun passie voor de heilzame werking van oervoeding hebben zij hun kennis en praktijkervaring gebundeld en samengebracht in dit bijzondere kookboek vol met wetenswaardigheden.

Ria Penders: natuurdiëtist en PNI-therapeut:

Tijdens mijn zoektocht naar een optimale gezondheid voor zowel mijzelf als mijn cliënten zijn in de loop der jaren vele inzichten veranderd. Daarin ben ik meegegaan en ben ik uiteindelijk uitgekomen bij deoorsprong. Oervoeding is de basis.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.