0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Montbrun eau Thermale

Montbrun eau Thermale


In een bergachtig gebied in de Drôme Provençale in Frankrijk is een oase van zon en licht met de geur van Lavendel en Tijm. Aan de voet van de Mont Ventoux is de thuisbasis van Montbrun. Sinds de Romeinse tijd verlicht het thermale water reuma, luchtwegen en dermatologische aandoeningen voor de verlichting van vele gasten die er elk jaar komen.

Met behulp van water uit de thermenbron van Montbrun-les-Bains biedt het assortiment van Montbrun biologische gezichts- en lichaamsverzorging op basis van thermaal water uit de Franse provence. (Vichy, maar dan biologisch)
 

Producten van Montbrun eau Thermale in de webshop Bio Amable:Weergave:
 


Bezig met laden...
Montbrun eau Thermale - Anti-Aging Concentrate Eyes & Lips
Contourcrème voor het verzorgen van de huid rond de ogen en lippen. Een concentraat met een bijzondere formule verrijkt met thermaal water uit de Franse...
22,95 incl. btw
Montbrun eau Thermale - Anti-Aging Cream
Deze gezichtscrème is verrijkt met thermaal- en korenbloemwater wat een uitermate verzachtend effect op de huid heeft.
27,99 incl. btw
Montbrun eau Thermale - Cleansing Milk
De reinigingsmelk is geschikt voor het reinigen van het gezicht en de ogen, een bijzondere formule verrijkt met thermaal water uit de Franse Provence....
14,99 incl. btw
Montbrun eau Thermale - Cream Gel Surgras
Reinigende gel-crème, die verrijkt is met thermaal- en korenbloemwater wat een uitermate verzachtend effect op de huid heeft. 
19,95 incl. btw
Montbrun eau Thermale - Light Moisturizing Cream
Lichte gezichtscrème voor de verzorging van de normaal tot droge huid.
19,99 incl. btw
Montbrun eau Thermale - Micellair Lotion 400 ml
Micellair reinigingslotion voor het reinigen van het gezicht als de ogen.
14,95 incl. btw
Montbrun eau Thermale - Rich Moisturizing Body Balm
Heerlijke luchtige bodylotion die je huid voedt en kalmeert met een de bijzondere verrijking van thermaal water uit de Franse Provence.
19,99 incl. btw
Montbrun eau Thermale - Rich Moisturizing Cream
Rijke gezichtscrème voor het verzorgen van de  (zeer) droge huid. De crème bevat een bijzondere formule verrijkt met thermaal water uit de Franse Provence.
19,99 incl. btw
Montbrun eau Thermale - Rijke Handcrème
Biologische rijke handcrème, heilzaam bij zeer droge, ruwe handen. De natuurlijke en gecertificeerde biologische samenstelling van ingrediënten bestaat uit...
8,95 incl. btw
Montbrun eau Thermale - Rijke Voetcrème
Zeer heilzaam bij extreem droge en beschadigde huid, met natuurlijke en gecertificeerde biologische formule samengesteld uit 66,10% thermisch water van...
8,95 incl. btw
Montbrun eau Thermale - UV Moisturizing Cream SPF10
Gezichtscrème met een minerale zonnefilter voor het verzorgen en beschermen van de normaal tot droge huid. 
19,99 incl. btw

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.


Let Op!!! Nog steeds kans op vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

PostNL heeft de laatste tijd helaas nog steeds wat vertraging door Corona en extreme drukte. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!