filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Montbrun eau Thermale


In een bergachtig gebied in de Drôme Provençale in Frankrijk is een oase van zon en licht met de geur van Lavendel en Tijm. Aan de voet van de Mont Ventoux is de thuisbasis van Montbrun. Sinds de Romeinse tijd verlicht het thermale water reuma, luchtwegen en dermatologische aandoeningen voor de verlichting van vele gasten die er elk jaar komen.

Met behulp van water uit de thermenbron van Montbrun-les-Bains biedt het assortiment van Montbrun biologische gezichts- en lichaamsverzorging op basis van thermaal water uit de Franse provence. (Vichy, maar dan biologisch)
 

Producten van Montbrun eau Thermale in de webshop Bio Amable:Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Montbrun eau Thermale - Cream Gel Surgras

Reinigende gel-crème, die verrijkt is met thermaal- en korenbloemwater wat een uitermate verzachtend effect op de huid heeft. 

21,55

visibility

Montbrun eau Thermale - Light Moisturizing Cream

Lichte gezichtscrème voor de verzorging van de normaal tot droge huid.

21,60

visibility

Montbrun eau Thermale - Rich Moisturizing Body Balm

Heerlijke luchtige bodylotion die je huid voedt en kalmeert met een de bijzondere verrijking van thermaal water uit de Franse Provence.

21,60

visibility

Montbrun eau Thermale - Rijke Handcrème

Biologische rijke handcrème, heilzaam bij zeer droge, ruwe handen. De natuurlijke en gecertificeerde biologische samenstelling van...

9,65

visibility

Montbrun eau Thermale - Rijke Voetcrème

Zeer heilzaam bij extreem droge en beschadigde huid, met natuurlijke en gecertificeerde biologische formule samengesteld uit 66,10%...

9,65

visibility

Montbrun eau Thermale - UV Moisturizing Cream SPF10

Gezichtscrème met een minerale zonnefilter voor het verzorgen en beschermen van de normaal tot droge huid. 

21,60

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.