0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Let op! Gevaar! Gif in en om uw huis - Rachel Frély
Let op! Gevaar! Gif in en om uw huis - Rachel Frély
0 Reviews | Review toevoegen

Let op! Gevaar! Gif in en om uw huis - Rachel Frély Beschrijving van gifstoffen die voorkomen in je leefomgeving Lees wat gifstoffen kunnen doen met je lichaam Handige tips om gifstoffen te......

Standaard levertijd

1 dag

€ 9,90
€ 8,42
Prijs per 

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Let op! Gevaar! Gif in en om uw huis - Rachel Frély

  • Beschrijving van gifstoffen die voorkomen in je leefomgeving
  • Lees wat gifstoffen kunnen doen met je lichaam
  • Handige tips om gifstoffen te vermijden


Het boekje: "Wat zit er in uw eten" is bij de meeste wel bekent. Nu is er een opvolger van dit boekje, en dat gaat nu ook over de gifstoffen die je in huis tegen kunt komen. Vaak ben je jezelf er niet van bewust dat "normale dingen" giftig kunnen zijn.  Het gaat om gifstoffen in voeding, vaccins, schoonmaakmiddelen, tuin - en doe het zelfartikelen.

Het boekje beschrijft uitgebreid de mogelijke gifstoffen die voorkomen in voeding, huis, schoonmaakmiddelen, water en in de tuin. Wat gifstoffen kunnen doen met je gezondheid en nog een speciaal hoofdstuk voor gifstoffen en kinderen.

Zo zie je dat we (buiten de voeding om) dagelijks te maken hebben met gifstoffen. Het boekje laat zien waar deze gifstoffen zich bevinden en wat het kan doen met je lichaam. Maar gelukkig staan er ook per gifstof/onderwerp handige tips om de gifstof te vermijden, of een gemakkelijke aanpassing die je kunt doorvoeren die veel beter is voor ons en het milieu. Zo natuurlijk mogelijk!

Als je bezig bent met gifstoffen in voeding en dergelijke is dit een boekje wat niet mag ontbreken aan je collectie. Het opent je ogen voor wat er nog meer is. Natuurlijk kun je niet alles vermijden maar als je ernaar streeft om het aantal gifstoffen te minimaliseren, zal dit boekje je er zeker bij helpen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.