0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Blog /

Kennismaking blogger Kim

Even voorstellenKim Bergshoeff blogger voor Bio Amable


Gepubliceerd op: 04-04-2016
Deze blog is geschreven door: Kim Bergshoeff

Mijn naam is Kim Bergshoeff (ook bekend als Kim in de pen) en ik ben al geruime tijd vaste klant van Bio Amable. Daarnaast ben ik ook tekstschrijver, columnist voor Crohniek en Dierenpraktijken en blogger. Vanaf nu zal ik elke twee weken een blogpost schrijven voor Bio Amable.

Net als voor Cora, de eigenaresse van Bio Amable, is gezond en zo puur mogelijk leven voor mij heel belangrijk. Sinds 2003 heb ik de ziekte van Crohn, een darmziekte die gepaard gaat met chronische vermoeidheid en verminderde weerstand. Toen ik een aantal jaren geleden hoorde dat een vriendin, die een andere chronische ziekte heeft, zich veel beter ging voelen door het volgen van een zo natuurlijk mogelijk voedingspatroon, besloot ik dat ook te proberen.

Ik schrapte suiker, tarwe, cafeïne, koemelk en alle bewerkte producten van mijn menu. Vlees at ik al nauwelijks en inmiddels eet ik het helemaal niet meer. Verder koos ik zoveel mogelijk voor biologische producten, zeker waar het groente en fruit betrof. Alle gif die op groente en fruit gespoten wordt moet je lichaam opruimen. En een lichaam dat niet compleet gezond is heeft daar helemaal geen energie voor over.

Een logische volgende stap was de keuze voor biologische make-up en verzorgingsproducten zonder schadelijke toevoegingen zoals Sodium Laureth Sulfate, parabenen en siliconen. Je huid neemt namelijk alles wat je erop smeert in zich op...Al snel merkte ik verschil: ik voelde me energieker, mijn huid werd stukken minder droog en mijn nagels groeiden ineens als kool.

Bio Amable werd mijn favoriete winkel voor het bestellen van mijn lievelings-lippenstift, het zoeken naar nieuwe kleurtjes oogschaduw en eigenaresse Cora heeft me geweldig goed geholpen toen ik op zoek was naar een nieuwe lijn gezichtsverzorging. Daarom vind ik het heel erg leuk dat ik met jullie, alle andere fans van Bio Amable, mijn tips, recepten en lievelingsproducten mag delen.

Tot over twee weken!

www.kimindepen.nl
Twitter: @kimindepen


Weergave: