filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Indemne

No-nonsense producten, met veel liefde en zorg ontwikkeld, speciaal voor de huid die gevoelig is of andere problemen heeft. Heb je alles geprobeerd en drijft je huid je tot wanhoop? Indemne biedt jou de oplossing! Indemne heeft producten voor de overgevoelige huid, psoriasis, striae, acne, eczeem en nog veel meer! Indemne pakt huidproblemen op een natuurlijke manier aan.

Oprichtster:

De oprichter van Indemne liep zelf jaren lang rond met huidproblemen, jeuk dreef haar tot waanzin en commerciële merken deden haar overgevoelige huid meer kwaad dan goed. Tot ze besloot het heft in eigen hand te nemen en zelf onderzoek te doen naar de werking van plantaardige oliën, en met succes! Indemne gelooft in de kracht van de natuur; combineer de juiste essentiële oliën zodat deze samen zorgen voor comfort en weer een gezonde, mooie huid.
 
Voor kleine, grote, acute of chronische huidproblemen: Indemne biedt een oplossing op maat.

Producten:

We zeiden het al: no-nonsense. Kant-en klare treatments voor een volledige verzorging van de overgevoelige huid. Niet alleen hydraterende producten die je huid en hoofdhuid beschermen en kalmeren, maar ook producten om je huid en haar te reinigen. Alleen een goed gereinigde huid kan een crème immers volledig in zich opnemen en zo profiteren van alle werkzame stoffen. Indemne heeft ook een speciale lijn met producten die ontwikkeld zijn voor de gevoelige huid van kinderen.
 
Veel producten van Indemne zijn alles-kunners; we hebben de werking en de mogelijkheden tot het gebruik ervan duidelijk uiteengezet. Wanneer je Indemne gaat gebruiken, houdt dan altijd rekening met de cyclus van de celvernieuwing van je huid. Je huid is niet in 1 dag overgevoelig of geïrriteerd geraakt, en zal dus ook niet in 1 dag al genezen zijn. Geef een product dus zeker een maand de tijd om resultaat te boeken. Naast het gebruik van de juiste producten die passend zijn voor jouw huid, is het ook altijd goed om naar andere factoren te kijken. Vaak speelt een combinatie van factoren namelijk een rol wanneer de huid (over)gevoelig is of plotseling wordt. (Overmatige) blootstelling van de huid aan heet water, temperatuurschommelingen, vervuilde lucht en rook kunnen de huid irriteren. Daarnaast kunnen voeding, stress en / of medicijngebruik ook van grote invloed zijn op de conditie van jouw huid.

De ingrediënten van Indemne:

Het merk werd speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huidjes; bijvoorbeeld die met (atopisch) eczeem, en / of die geïrriteerd is, of extreem reageert op allerlei factoren. Dit interne factoren zijn zoals stress, maar ook externe factoren zoals klimatologische invloeden of het gebruik van de meeste producten. Juist deze huid moet met liefde en zorg behandeld worden. De balans moet terug gevonden worden om de huid weer gezond en mooi te krijgen. Alleen een gezonde huid kan alle belangrijke taken voor jou uitvoeren; je huid is er tenslotte om jou te beschermen!
 
Indemne gebruikt geen alcohol in haar producten omdat dit je huid kan uitdrogen, ook geen parabenen of andere chemische toevoegingen die je huid extra kunnen irriteren. Uiteraard worden de producten niet op dieren getest. Bij het ontwikkelen van de verpakkingen is gedacht aan het milieu; er is gebruik gemaakt van recyclebaar materiaal en zij zijn gecertificeerd met het  FSC keurmerk (Forest Stewardship Council), een mileu organisatie die zich sterk maakt voor verantwoord bosbeheer wereldwijd.
 
Indemne gebruikt wel kostbare planten extracten die na onderzoek daadwerkelijk bewezen resultaat opleverden, waarvan zelfs een deel handgeplukt. Op deze manier blijft de kwaliteit gehandhaafd en gaat niets van de kracht verloren.

Indemne maakt onder andere gebruik van de volgende ingrediënten:

  • Cade - een etherische olie met anti bacteriële eigenschappen
  • Palmarose (geranium) - een plant die schimmelwerend werkt
  • Kamille - heeft een uitermate kalmerende werking op de rode en gevoelige huid, die geïrriteerd is geraakt door interne of externe factoren, of een combinatie daarvan. Werkt bovendien verzachtend, anti-septisch en ontstekingremmend
  • Kaneel - om zijn anti-septische eigenschappen
  • Citroen - om zijn anti bacteriële eigenschappen
  • Immortelle - stimuleert een gezonde bloedsomloop en kalmeert de huid
  • Druivenpitolie - werkt als een anti-oxydant die de huid beschermt tegen vrije radicalen, die op hun beurt voor vroegtijdige huidveroudering zorgen
  • Hazelnoot - rijk aan vitaminen, heeft een helende werking op de beschadigde huid en is heerlijk op een droge of ouder wordende huid

Producten van Indemne in de webshop Bio Amable:
Weergave:
 


Bezig met laden...
67%
visibility
shopping_cart

Indemne - Gimme Clean Shampoo

Indemne - Gimme Clean Shampoo Verzacht hardnekkige jeuk en huidirritatie Kalmeert de hoofdhuid Zeer zachte milde formule Geschikt voor...

17,95

5,95

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.