Top

Honoré des Prés: Sexy Angelic - Eau De Toilette

  • Honoré des Prés: Sexy Angelic - Eau De Toilette
  • Honoré des Prés: Sexy Angelic - Eau De Toilette
75,00

Honoré des Prés: Sexy Angelic - Eau De Toilette

  • Verleidelijke topgeur
  • Zacht en niet overheersend
  • Angelica, kervel en marsepein.......
  • Vegan

Een natuurlijk eau de toilette voor iedere vrouw die haar Prince Charming nog niet heeft gevonden! Dit is jouw geheime wapen in het liefdesspel, probeer deze love elixir! Maar houdt dit voor jezelf! Echt een topgeur. De Angelica (engelwortel), wordt gecombineerd met kervel en heerlijke marsepein uit Aix-en-Provence. Zacht en niet overheersend.

Het ontstaan van de parfum en eau de toilette van Honoré des Prés:

Voordat Christian David zijn eigen merk lanceerde was hij werkzaam als creative director bij Dior en Sisley.
De naam Honoré des Prés is een samenvoeging van twee statige wijken in Parijs namelijk 'the Faubourg Saint Honoré en Saint-Germain-des-Prés'.

David daagde de enorm getalenteerde Olivia Giacobetti uit om een collectie te ontwikkelen met pure, natuurlijke ingrediënten. Olivia behoort tot de top van internationale parfumeurs en heeft geuren gecreëerd voor o.a. Guerlain, Diptyque, Costes en L'artisan Parfumeur. Olivia heeft haar reputatie meer dan waar gemaakt.

De geuren van Honoré des Prés zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Ze bevatten geen chemische en synthetische stoffen en zijn huidvriendelijk.
Bij het ruiken van deze geuren heeft niemand nog een excuus om niet 'groen' te gaan!

Hoe te gebruiken:

Gebruik een parfum op plaatsen waar de hartslag voelbaar is, bijvoorbeeld op je polsen, elleboogholtes, hals, decollete en zelfs de knieholtes. De tijd van achter het oor is achterhaald, dat was vroeger de plaats voor een geur. Nu niet meer aan te raden vanwege de talgkliertjes die er zitten en de geur anders tot z'n recht laten komen.

Wrijf parfum nooit in, dan mengt het zich met stoffen uit de huid vanwege de alcolhol die in de geur verwerkt is. Dan komt de geur ook niet tot z'n recht.
 
De geur is afhankelijk van de zuurgraad van de huid, de zuurgraad is per persoon verschillend. Mocht je twijfelen over een geur, vraag dan altijd een tester/proefmonster aan.

Bewaar geuren altijd op een donkere liefst koele plaats. Bijvoorbeeld in een kast, beautycase of in de originele verpakking! Zo blijven ze langer houdbaar en behouden ze hun geur.

Contact met bont, juwelen en lichte stoffen vermijden!

Ingrediënten:

Alcohol*, Parfum (Fragrance), Aqua, Limonene, Geraniol, Linalool.

* Biologisch

De geuren van Honoré des Prés zijn ECOCERT gecertificeerd. Het merk gebruikt 100% natuurlijke ingrediënten, welke grotendeels biologisch en worden niet op dieren getest.

Inhoud: 50 ml

Klik hier voor een productoverzicht van Honoré des Prés in de webshop bij Bio Amable.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over