Hallo Paleo - Willeke Linneman Hallo Paleo - Willeke Linneman
Hallo Paleo - Willeke Linneman Hallo Paleo - Willeke Linneman
Hallo Paleo - Willeke Linneman
0 Reviews | Review toevoegen
Hallo Paleo - Willeke Linneman Heel leuk boek over Paleo en heel veel recepten! In een paar bladzijdes legt Willeke uit wat Paleo is, op een manier zodat iedereen het meteen begrijpt. Vervolgens......

Standaard levertijd

1 dag

€ 16,95
€ 14,41

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Hallo Paleo - Willeke Linneman

Heel leuk boek over Paleo en heel veel recepten! In een paar bladzijdes legt Willeke uit wat Paleo is, op een manier zodat iedereen het meteen begrijpt. Vervolgens gaat ze meteen van start met een korte uitleg over wat je allemaal wel en niet zou moeten eten met het paleo"dieet". Na nog een paar kleine extraatjes in de vorm van bijvoorbeeld een jaarkalender begint het belangrijkste onderdeel van het boek: de recepten.

Ontbijt, lunch, diner en snacks

De recepten zijn overzichtelijk gerubriceerd. Het boek bevat aparte hoofdstukken met ontbijtrecepten, lunchrecepten en dinerrecepten. Dat is dus erg handig als jij met je ontbijt niet veel verder komt dan een gebakken eitje en ook voor je lunch en diner ook nog wel wat inspiratie kunt gebruiken. Bij de lunchrecepten vind je soepen die je natuurlijk ook prima bij je diner kunt gebruiken. En de salade van je lunch kun je natuurlijk ook prima als diner gebruiken. Het boek bevat ook nog een apart hoofdstuk met smoothierecepten, waar je nog diverse superfoods (die ook in het boek worden beschreven) aan kunt toevoegen.

Minder is meer
De recepten bevatten relatief weinig ingrediënten. Meer is ook niet nodig. Door een slimme combinatie van enkele ‘Paleo-whole-foods’ zet je snel een lekker gerecht op tafel.

Oergezond kookboek

De ondertitel van HALLO PALEO is ‘het oergezonde kookboek’. Nu lees ik wel bij meer kookboeken dat de auteur beweert dat de recepten gezond zijn maar meestal klopt daar niets van. Bij dit kookboek echter wel! Alle recepten zijn vrij van gluten, zuivel en toegevoegde suikers.

Ook leuk voor gezinnen

De opzet van het boek, met de overzichtelijke recepten en getekende plaatjes zal ook zeker kinderen aanspreken. Dit is erg handig voor ouders die zelf Paleo eten, maar waarbij de kinderen nog niet helemaal op de ‘paleo-rails’ zitten. Door samen met je kinderen uit dit kookboek te koken krijgen ze een ‘wij eten paleo gevoel’, in plaats van ‘zij eten paleo’. Mijn tip: begin met je kinderen eerst aan de ‘Oerbonbons’, Leo’s koekjes of cupcakes, en overtuig ze er van dat Paleo ook lekker kan zijn. Gebruik vervolgens het boek steeds meer voor je echte maaltijden (ontbijt, lunch, diner). Kortom een musthave voor wie het Paleo "dieet" volgt.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.