0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Hair Wonder

Haarspecialist sinds 1985

Hair wonder houdt van natuurlijk, glanzend, gezond en sterk haar. Al meer dan 25 jaar specialiseren we ons in het ontwikkelen van producten die dit mogelijk maken. Producten die het haar herstellen, voeden en laten glanzen als nooit tevoren. Dit 100% natuurlijk, zonder parabenen. We zijn dan ook erg trots dat onze producten vandaag de dag in meer dan 35 landen geliefd zijn en dat miljoenen mensen het resultaat hebben ervaren van onze 100% Nederlandse kwaliteit.

Versterkt het haar & geeft superieure glans - Phytokeratine & pro-vitamine B5Voortdurende innovatie met de natuur als inspiratie

Sinds 1985 gebruiken we de meest hoogwaardige ingrediënten, waardevolle extracten en vooruitstrevende productiemethoden. Hairwonder is het eerste en enige haarverzorgingsmerk waarbij alle producten verrijkt zijn met minimaal 8 gecertificeerd biologische ingrediënten. Verder zijn alle Hairwonder producten parabenenvrij en worden niet op dieren getest. Innovaties die bijdragen aan duurzaam leven en gezondheid. Puur natuur met een gevoel van luxe.

Picture of leafsParaben Free - Organic

Producten van Hair Wonder in de webshop van Bio Amable:

Shampoo:

Conditioner:Weergave: