0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Green Energy OrganicsDit merk is helaas niet meer te verkrijgen dus OP = OP

Green Energy Organics is al sinds 1992 een pionier en leider op het gebied van gecertificeerde biologische huid- en haarverzorgingsproducten. 
 
De kwaliteitsproducten van Green Energy Organics vinden hun oorsprong in zeer oude, goed bewaarde, Italiaanse recepten die verder geoptimaliseerd zijn aan diverse toonaangevende Italiaanse universiteiten. De producten zijn vervaardigd van uitsluitend biologische, inheemse ingrediënten en worden voor u op een mooie en luxe, recyclebare wijze verpakt als ode aan de schoonheid van de natuur.

Green Energy Organics heeft diverse verzorgingsprogramma’s ontwikkeld, elk gericht op specifieke huid- en haartypes. De verjongende kracht van plantaardige stamcellen, staan garant voor een merkbare huidverbetering!

La Récolte des Fruits

Voor gelaat, body en  haarverzorging.
Een zeer effectieve anti-age verzorging op basis van duurzaam geoogste veenbessen en druivenpitten. De bioflavonoïden uit deze ingrediënten zijn uiterst krachtige anti-oxidanten, die samen met pure organische plantenstamcellen het zichtbaar ouder worden van de huid verminderen door de aanmaak van collageen te bevorderen, de huid te regenereren en haar te beschermen tegen schadelijke omgevingsinvloeden. U behoudt een jeugdige uitstraling!
 

La Récolte des Plantes

Voor gelaat, body en haarverzorging.
Deze verzorgingslijn is speciaal ontwikkeld op basis van de herstellende eigenschappen van bijzondere planten, met name die van de wilde orchidee. De producten gaan niet alleen weefselverslapping tegen, ze zijn ook uiterst effectief om de stevigheid van het weefsel te verhogen. Naast de zuiverende werking van de producten wordt er een ultra mat en verfrissend eindresultaat geboekt. De dagelijkse energiekick met de ultieme fitheidsformule van groene planten!
 

La Récolte des Fleurs D’Orangers

Voor gelaat, body en haarverzorging.
Deze verzorgingslijn regenereert de huid op intensieve wijze, stimuleert de celverjonging, helpt toxines te elimineren en corrigeert zichtbare tekenen van huidveroudering. Met behulp van de natuurlijke kracht van citrusfruit, granaatappels, druiven en  de pure organische plantenstamcellen wordt het ontstaan van rimpels en lijnen in het gelaat verminderd en de schade van teveel zonlicht hersteld. Geeft veroudering geen kans!
 

Le Rituel Extra Doux

Voor gelaat, body en haarverzorging.
Een lijn die de gevoelige huid voorziet van de benodigde anti-oxidanten, afkomstig uit blauwe bessen, sinaasappels en rode druiven en waaraan  diverse vitamines zijn toegevoegd. Tezamen met de aanwezige mineralen en de pure organische plantenstamcellen is dit de beste zorg om de huid te ontstressen, te reminaliseren en huidveroudering tegen te gaan.
Cacao is voedend en beschermend en herstelt een vermoeide huid.
 
Naast de verzorgingslijnen voor het gelaat, het lichaam en het haar zijn er aparte verzorgingsproducten voor “de man” en ook speciaal voor de allerkleinsten onder ons:
 

L’ Homme Organics:

Een luxe Italiaanse must-have voor de man: Een verzorgingslijn die gebaseerd is op efficiëntie en authenticiteit en gericht op de specifieke mannenhuid.

Bebe Bio, Pure Organic Care:

Géén synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen op de huid van uw baby. De Bebe Bio verzorgingslijn van Green Energy Organics biedt een diversiteit aan zuivere en natuurlijke producten voor de dagelijkse verzorging van uw kind.
 
Certificatie
De producten van Green Energy Organics zijn volgens de strenge richtlijnen van ICEA gecertificeerd. Het zijn luxueuze “skinfood” producten, die zijn samengesteld op basis van biologisch gecultiveerde ingrediënten, zonder het gebruik van pesticiden of kunstmest, vrij van sulfaten, parabenen, petrochemische of synthetische chemicaliën. 
 
W e‘ve got the look for you …. Naturally!

 
De prachtige handtekening van professionele bio-skincare:

What you leave out is as important as what you put in!


 Weergave: