0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uiterlijke verzorging / VEGAN /

Global Healing Center - Detoxadine | Nascent Jodine

Global Healing Center - Detoxadine | Nascent Jodine
0 Reviews | Review toevoegen

Global Healing Center - Detoxadine | Nascent Jodine Jodiumsupplement Paleo vriendelijk Vegan

Standaard levertijd

1 dag

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Global Healing Center - Detoxadine | Nascent Jodine

  • Jodiumsupplement
  • Paleo vriendelijk
  • Vegan

De Detoxadine van Global Healing is een jodiumsupplement (nascent iodine) van hoge kwaliteit en voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt van transformatieve voedingsjodium in een bio-elementaire nanocollodiale vorm. De jodium in dit supplement wordt geproduceerd uit miljoenen jaren oude zoutlagen, die 2.000 meter onder het aardoppervlak liggen. Het resultaat is een zuiver en geconcentreerd jodium, vrij van additieven en toxines.

Voordelen van Detoxadine:

De actieve stof in Detoxadine is jodium. Jodium is een belangrijke stof voor het menselijk lichaam. Jodium draagt bij aan de werking van de schildklier, cognitieve functie, zenuwstelsel en energieleverend metabolisme. Wij kunnen jodium niet zelf aanmaken, daarom is het noodzakelijk iedere dag voldoende jodium binnen te krijgen via je voeding of supplementen. Detoxadine is een hoog kwalitatief jodiumsupplement. Het is mild voor je maag en ook bij uitwendig gebruikt steekt of brandt het niet. 

Het productieproces van Detoxadine heeft een stabiliserend effect op het elementaire jodium. Vanwege het speciale productieproces heeft dit supplement een veel hogere biologische beschikbaarheid dan andere zogenoemde ‘ontluikende jodium’-producten. Van deze producten is tevens bekend dat ze toxische effecten kunnen vertonen (bijvoorbeeld cytotoxiciteit). Bij Detoxadine is dit gegarandeerd niet het geval.

De formule van Detoxadine is recent herzien en is nu sterker dan ooit ooit. Elke druppel bevat maar liefst 650 microgram jodium, welke is gescreend op straling.

Verder heeft dit supplement van Global Healing de volgende eigenschappen:
  • Gemakkelijk opneembaar: nascent iodine is de beste vorm van jodium. Vergeleken met andere jodiumsupplementen is Global Healing’s nascent iodine het beste opneembaar door het lichaam.
  • Ongeëvenaarde kwaliteit: het wordt gemaakt van miljoenen jaren oude zoutlagen die 2.000 meter onder het aardoppervlak liggen. Dit in tegenstelling tot andere jodiumsupplementen waarbij jodium gewonnen wordt uit bronnen in de oceaan.
  • Krachtige maar milde formule: het supplement bestaat uit nascent iodine in een basis van plantaardige glycerine. In tegenstelling tot formules die op alcohol gebaseerd zijn, heeft het een zachte smaak en is geschikt voor iedereen.

Gebruik:

Vermeng 1 druppel in een glas (gezuiverd) water en verdeel het gebruik evenredig over twee dagen wat neerkomt op een halve druppel per dag. Koel bewaren. Aangegeven dosering niet overschrijden, tenzij geadviseerd door een professional.

Bewaaradvies:

Gesloten, bij kamertemperatuur en donker bewaren. Na opening bij voorkeur gekoeld bewaren, niet invriezen. Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten:

Nascent iodine (jodium).
Biologische plantaardige glycerine (uit mosterdzaad) en gedestilleerd water.
 
  Samenstelling per dosering %RI*
Jodium (als nascent iodine) 325 mcg 215%

* RI = Referentie-inname
   


Dit product is bevat GEEN: gluten, alcohol, GMO, soja, suiker

Biologisch | Paleo vriendelijk | Vegan

Extra info:

Voedingssupplement. Dit product is geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. Dit is geen geneesmiddel. Raadpleeg voor gebruik je arts bij borstvoeding, zwangerschap of voorgeschreven medicatie. Stop direct met het gebruik, informeer ons en raadpleeg je arts als je een bijwerking van dit product ervaart.

Detoxadine is een product dat rijk aan jodium is. Door het hoge gehalte jodium is het niet geschikt voor jonge kinderen (tot en met 12 jaar), bij schildklierproblemen, tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding.

Inhoud: 29,6 ml

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.