0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uiterlijke verzorging / Aromatherapie /

Aroma Geursteen: Rond

Ronde geursteen
Aroma Geursteen: Rond
0 Reviews | Review toevoegen

Aroma Geursteen: Rond Poreuze steen voor etherische oliën Geeft geleidelijke verdamping Geschikt voor kleine ruimtes Geurblokje voor geleidelijke verdamping van etherische olie. Het geurblokje...

Standaard levertijd

1 dag

€ 2,50
Prijs per 

Voorraad : 54

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Aroma Geursteen: Rond

  • Poreuze steen voor etherische oliën
  • Geeft geleidelijke verdamping
  • Geschikt voor kleine ruimtes

Geurblokje voor geleidelijke verdamping van etherische olie. Het geurblokje is geschikt voor bijvoorbeeld op het bureau, in de auto, in de sauna of naast het bed. De geurblokjes worden met de hand gemaakt door medewerkers met een verstandelijke of lichamelijke beperking en kunnen onderling verschillen qua kleur en afwerking. De kleuren zijn divers als geel, oranje, lila, donkerblauw, middenblauw en turqoise. Dus geen garantie op een bepaalde kleur. Voorkeur voor kleur kan worden aangegeven, maar geen garantie.

Het blokje bestaat uit gebakken klei met een gekleurde, geglazuurde onderkant. Doordat de bovenkant poreus is absorbeert het de druppels etherische olie gemakkelijk. Daarna geeft de olie haar geur af aan de omgeving zonder verwarming.

Gebruik:

In kinderkamer, hotelkamer, badkamer, garderobe, kasten, auto, kortom op alle plaatsen kunt u met deze geursteen een aangename sfeer creëren. 3 tot 10 druppels is doorgaans voldoende. Het steentje begeurt ongeveer 1 tot 2 m2.  Wil je een grotere ruimte laten geuren, maak dan gebruik van meerdere geurblokjes of kies een andere manier van verdampen, bijvoorbeeld een aromaverdamper/diffuser.

Inhoud: 1 stuks

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Let Op!!! Door Corona helaas weer vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

Wij brengen de pakketten dagelijks zo spoedig mogelijk naar het postkantoor, maar PostNL heeft de laatste tijd helaas meer vertraging door Corona. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!