0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uiterlijke verzorging / Aromatherapie /

Essentiële Oliën En Aromatherapie - Franca Siebers

Tips en gebruik van etherische oliën
Essentiële Oliën En Aromatherapie - Franca Siebers
0 Reviews | Review toevoegen

Essentiële oliën En Aromatherapie - Franca Siebers Boek met informatie over etherische oliën Over werking en gebruik Handig boekje

Standaard levertijd

1 dag

€ 9,50
Prijs per 

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Essentiële oliën En Aromatherapie - Franca Siebers

  • Boek met informatie over etherische oliën
  • Over werking en gebruik
  • Handig boekje

Zeventig jaar geleden gaf de Franse arts René Gattefossé een nieuwe impuls aan het gebruik van aroma's van planten in de geneeskunde, de aromatherapie. Het gebruik van etherische oliën is een groot succes gebleken als aanvulling en ondersteuning op de geneeskunde, in het bijzonder bij de dermatologie en fysiotherapie en mag zich verheugen in een toenemende populariteit. In dit boekje worden 25 verschillende etherische oliën beschreven met aanwijzingen voor zowel uitwendig als inwendig gebruik. Behalve vele geneeskrachtige eigenschappen bezit de olie via de geur bijvoorbeeld een stimulerende of kalmerende werking en wordt daarom ook wel vergeleken met de bloesemtherapie van Dr. Bach, de Bachremedies. Door het toenemende gebruik en de vele nieuwe toepassingen van plantenaroma's heeft de aromatherapie zich blijvend een plaats veroverd in de moderne holistische gezondheidszorg.

Inhoud: 92 pagina's

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Let Op!!! Door Corona helaas weer vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

Wij brengen de pakketten dagelijks zo spoedig mogelijk naar het postkantoor, maar PostNL heeft de laatste tijd helaas meer vertraging door Corona. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!