Top

Espree - Simple Shed Shampoo

  • Espree - Simple Shed Shampoo
15,25

Espree - Simple Shed Shampoo

  • Versnelt het uitspoelen van los haar in de ruiperiode!

Bijna iedere hondenbezitter kent de periodes waarin het haar in grote plukken door het huis zweeft en een hond bij iedere aai een halve vacht lijkt te verliezen.

Simple Shed Shampoo van Espree is de ideale shampoo om in te zetten in de ruiperiode. Deze shampoo zorgt ervoor dat loszittend haar makkelijker wordt uitgespoeld wat de verharing versnelt. Met name de haren die normaliter aan de huid blijven plakken worden gemakkelijk verwijderd.

Bij honden met een dubbele vacht zorgt regelmatig wassen met Espree in de zomermaanden ervoor dat een hond zijn hitte beter kwijt kan.

Een regelmatige wasbeurt met anti-shed shampoo vermindert seizoensgebonden én niet-seizoensgebonden verharing.

Gebruik:

1:16 verdunnen met warm water. Goed in de vacht masseren en grondig uitspoelen.
Niet in te zetten bij honden die niet verharen, zoals Poedels en Bichons.


Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Samenstelling: Purified water, kokosnootolie, Aloe Vera (hydrator), Panthenol (conditioner), Jojoba, vitamine A, D en E.

Eigenschappen per ingrediënt:

De Aloë Verasappen bieden onder andere weerstand tegen parasieten, virussen en bacteriologische infecties. Het werkt ontstekingremmend, dringt diep in de huid en het onderliggende weefsel en bevordert de conditie daarvan door haar natuurlijke vitamines, waaronder B12, mineralen, enzymen en aminozuren.


Panthenol is vitamine B5, geeft de vacht glans en helpt vocht beter vast te houden. Het verhoogt ook de elasticiteit van het haar en helpt om het haar dikker te maken. Het werkt hydraterend op de huid en voorkomt uitdroging hiervan.


Jojoba is een drager voor essentiële oliën. Verzacht de huid en beschermt haar. Een natuurlijke vochtinbrenger verkregen uit de zaden van een woestijn struik.


Kokosnootextract voedt en beschermt de huid en reinigt ook de vacht.


Vitamine A deze vitamine is nodig voor het onderhoud en herstel van weefsel en zorgt voor een snellere aanmaak van nieuwe cellen bijvoorbeeld bij een beschadigde huid.


Vitamine D reguleert de keratinisatie van de huid. Helpt bij de afstoting van cellen en maakt de huid stevig. Een belangrijke factor bij de epidermale cel turnover. Helpt bij epitheliale groei.


Vitamine E is een zeer goede vocht inbrenger, conditioner en antioxidant.
 

*De producten van Espree worden niet getest op dieren*

Inhoud: 355 ml

Klik hier voor het hele assortiment van Espree bij Bio AmableDit product is tijdelijk niet leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@