Top

Espree - Peppermint Shampoo

  • Espree - Peppermint Shampoo
15,25

Espree - Peppermint Shampoo

  • Speciaal voor oudere honden met bewegingsklachten
  • Aromatherapie voor gevoelige spieren
  • Deze shampoo is niet geschikt voor katten!

Deze 100% natuurlijke shampoo opent de poriën en verwijdert oneffenheden, maar is tevens in te zetten als therapie voor de gevoelige spieren van uw hond.

Gebruik:

Deze shampoo kan onverdund worden gebruikt of tot 1:5 verdunnen met warm water. Masseer goed in, laat de shampoo 5 minuten intrekken en spoel daarna grondig uit.

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Samenstelling: Pimentbes, Klaproos, Menthol, Aloë Vera, Panthenol, Jojoba, Vitamine A, Vitamine D en Vitamine E

Eigenschappen per ingrediënt:

Aloë Verais één van de meest heilzame planten op aarde. Het sap uit de bladeren is rijk aan allerlei geneeskrachtige bestanddelen. De heilzame werking daarvan was al eeuwen bekend bij de indianen en zij gebruikten die sappen tegen allerlei kwalen. De sappen dringen diep in de huid en het onderliggende weefsel en bevorderen de conditie daarvan door haar natuurlijke vitamines, waaronder B12, mineralen, enzymen en aminozuren.

Panthenol is vitamine B5 en geeft de vacht glans maar helpt ook vocht beter vast te houden. Ook verhoogt het de elasticiteit van het haar en helpt om het haar dikker te maken. Het werkt hydraterend op de huid en voorkomt uitdroging hiervan.

Jojoba is een drager voor essentiële oliën. Verzacht de huid en beschermt haar. Een natuurlijke vochtinbrenger verkregen uit de zaden van een woestijn struik.

Vitamine A deze vitamine is nodig voor het onderhoud en herstel van weefsel en zorgt voor een snellere aanmaak van nieuwe cellen bijvoorbeeld bij een beschadigde huid.

Vitamine D reguleert de keratinisatie van de huid. Helpt bij de afstoting van cellen en maakt de huid stevig. Een belangrijke factor bij de epidermale cel turnover. Helpt bij epitheliale groei.

Vitamine E is een zeer goede vocht inbrenger en conditioner.

Let op: Dit product is 97,6% natuurlijk, en voor 38,7% organic.

Inhoud: 355 ml

Klik hier voor het hele assortiment van Espree bij Bio Amable


Dit product is tijdelijk niet leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@