Top

Espree - Dark Coat Aloë Oil Shampoo

  • Espree - Dark Coat Aloë Oil Shampoo
15,25

Espree - Dark Coat Aloë Oil Shampoo 

  • Versterkt de kleur van de donkere vacht op een natuurlijke manier
  • Geschikt voor de hond en kat
  • Gaat kriebel en krabben tegen
  • PH-Neutraal en zeepvrij 
Deze shampoo naar behoefte gebruiken. Je kunt deze shampoo ook als warme oliebehandeling gebruiken. Het is een shampoo met natuurlijke ingrediënten dus veilig voor uw huisdier. Ook veilig voor pups en kittens.
 
Samenstelling: Aloë Vera, Panthenol, Jojoba. Vitamines A, D en E, Citroengras en Groene Munt.

Eigenschappen per ingrediënt:

De Aloë Verasappen dringen diep in de huid en het onderliggende weefsel en bevorderen de conditie daarvan door haar natuurlijke vitamines, waaronder B12, mineralen, enzymen en aminozuren.
 

Panthenol is vitamine B5 en deze vitamine geeft de vacht glans, helpt vocht beter vast te houden en verhoogt de elasticiteit van het haar. Panthenol helpt ook om het haar dikker te maken. Het werkt hydraterend op de huid en voorkomt uitdroging hiervan.
 

Jojoba is een drager voor essentiële oliën. Verzacht en beschermt de huid. Een natuurlijke vochtinbrenger verkregen uit de zaden van een woestijn struik.


Vitamine A deze vitamine is nodig voor het onderhoud en herstel van weefsel en zorgt voor een snellere aanmaak van nieuwe cellen bijvoorbeeld bij een beschadigde huid.


Vitamine D reguleert de keratinisatie van de huid. Helpt bij de afstoting van cellen en maakt de huid stevig. Een belangrijke factor bij de epidermale cel turnover. Helpt bij epitheliale groei.


Vitamine E is een zeer goede vocht inbrenger en conditioner.


Groene munt stimuleert de huid.

Let op: Dit product is 98% natuurlijk, en voor 53,7% organic.

Inhoud: 355 ml

Klik hier voor het hele assortiment van Espree bij Bio AmableDit product is tijdelijk niet leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@