Top

Espree - Energee Plus Cat Shampoo

  • Espree - Energee Plus Cat Shampoo
FullFullFullFullFull
(5 / 1 Reviews)
15,25

Espree - Energee Plus Cat Shampoo

  • Voor de smeerpoe(t)s, shampoo speciaal voor de kat
  • Ontvet en reinigt diep
  • Is PH-neutraal
  • Laat een heerlijke natuurlijke geur achter, die uw kat niet stoort!
Speciaal voor de kat! Net als honden kunnen ook katten extreem vies, vettig en zanderig worden. Energee Plus Cat Shampoo de natuurlijke shampoo die ontvet, diep reinigt en een heerlijke geur achter laat.

Gebruik:

Naar behoefte gebruiken. De shampoo kan onverdund worden ingezet maar ook tot 1:24 worden verdund met warm water. Masseer de shampoo goed in en spoel daarna grondig uit. 

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts!
 
Samenstelling: deze shampoo is op basis van Aloë Vera, gezuiverd water, verrijkt met Kokosnootextract, Panthenol, Jojoba, Vitamine A,D en E, en Lavendel.

Eigenschappen per ingrediënt:

Aloë Vera is één van de meest heilzame planten op aarde. Het is een cactusachtige vetplant met vlezige, lansvormige bladeren en kan ruim één meter hoog worden. Het sap uit de bladeren is rijk aan allerlei geneeskrachtige bestanddelen. De heilzame werking daarvan was al eeuwen bekend bij de indianen en zij gebruikten die sappen tegen allerlei kwalen.

Jojoba olie is een drager voor essentiële oliën, verzacht de huid en beschermt haar. Een natuurlijke vochtinbrenger verkregen uit de zaden van een woestijn struik.

Kokosnootextract voedt en beschermt de huid maar reinigt ook de vacht.

Panthenol is vitamine B5, geeft de vacht glans en helpt vocht beter vast te houden. Deze vitamine verhoogt ook de elasticiteit van het haar en helpt om het haar dikker te maken. Het werkt hydraterend op de huid en voorkomt uitdroging hiervan.

Vitamine A deze vitamine is nodig voor het onderhoud en herstel van weefsel en zorgt voor een snellere aanmaak van nieuwe cellen bijvoorbeeld bij een beschadigde huid.

Vtiamine D reguleert de aanmaak van Keratine. De opperhuid is bedekt met een laagje keratine, dit is een eiwit. Keratine zorgt ervoor dat de huid waterafstotend is. Wanneer de keratinelaag wordt aangetast, bijvoorbeeld door het gebruik van een verkeerde shampoo, wordt de huid droog en schilferig.

Vitamine E is een vochtinbrenger en tevens werkzaam als conditoner.

Lavendel verzacht de huid en is een heerlijke natuurlijke geur!

Let op: Dit product is 98,9% natuurlijk, en voor 73% organic.

Inhoud: 355 ml

Klik hier voor het hele assortiment van Espree bij Bio Amable


Dit product is tijdelijk niet leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 Reviews)

Ilse (28-09-2013) FullFullFullFullFull De shampoo is binnen en gelijk onze Sphynx ermee gewassen.
Fantastisch spul hij is weer schoon, daar kan geen enkele babyshampoo tegenop.

Stuur naar een vriend
@
@