0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ecozone - Wasnoten Zak 300 Gr.
1 Reviews | Review toevoegen

Ecozone - Wasnoten Zak 300 Gr. Zeepnoten, natuurlijk wasmiddel Geschikt voor 100 wasbeurten en/of 300 kleine wasjes Volledig biologisch afbreekbaar Voor alle stoffen, zelfs voor zijde Allergievrij was

Standaard levertijd

1 dag

€ 7,90
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Ecozone - Wasnoten Zak 300 Gr.

  • Zeepnoten, natuurlijk wasmiddel
  • Geschikt voor 100 wasbeurten en/of 300 kleine wasjes
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Voor alle stoffen, zelfs voor zijde
  • Allergievrij wasmiddel 
  • Hypo- allergeen

De wasnoten van Ecozone zijn effectief en zuinig en ze besparen behoorlijk door het vervangen van wasmiddelen. De 300 gram zeepnoten verpakking is genoeg voor 100 wasbeurten en/of 300 kleine wasjes.

De zeepnoten zijn volledig biologisch afbreekbaar, na gebruik kunnen de wasnoten op de composthoop of in de groene container. Ze werken in alle soorten wasmachines, en de wasmachine gaat langer mee en heeft geen last meer van aangekoekte resten zoals bij de traditionele wasmiddelen. De wasnoten houden de kleuren langer helder in vergelijking met de reguliere wasmiddelen. Zelfs de fijnste zijde kan met wasnoten worden gewassen.
 Zeepnoten zijn gemakkelijk te gebruiken en op lage temperatuur zelfs 2 tot 3x :
 
Stop de gewenste hoeveelheid zeepnoten in het kleine meegeleverde zakje en sluit deze goed .
Doe het wasgoed in de machine, leg de zeepnoten er bovenop  en draai het normale programma .
Op het einde neem je de zeepnoten uit de wasmachine en laat ze drogen . Het zakje en de noten kunnen natuurlijk worden hergebruikt .
 
Voor licht vervuilde was, gebruik 3-5 noten
Voor sterk vervuild wasgoed gebruik 4-6 noten
In gebieden met hard water, gebruik dan 7 noten

Zeer huidvriendelijk, 100% natuurlijk en zonder chemische toevoegingen. Daardoor ook bijzonder geschikt voor mensen met allergieën, neurodermitis en mensen met een gevoelige huid. Er is geen wasverzachter nodig, bij hard water wél ontharder toevoegen als gebruikelijk.

Milieu

Milieuvriendelijk: Wasnoten zijn geen belasting voor het oppervlaktewater, namelijk 100% natuurlijk. Bovendien groeien de noten aan bomen, die zuurstof produceren en kooldioxide absorberen. Volledig biologisch afbreekbaar: De verbruikte wasnoten kunnen gewoon in de groenbak of composthoop – Tuinplanten zullen je dankbaar zijn!

Inhoud: 300 gram

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Sylvia - 11-01-2020 18:14

De was krijgt een neutrale geur (geen zeepgeur) na het gebruik van wasnoten. Zweetlucht, na een intensieve voetbaltraining van mijn puberzoon, verdwijnt niet uit de sportkleding.