Handboek voor etherische oliën | Deltas
Deltas - Praktisch Handboek Etherische Oliën
0 Review | Review toevoegen
Deltas - Praktisch Handboek Etherische Oliën 10 portretten van basisoliën 30 portretten van etherische oliën Meer dan 90 bereidingen van bijvoorbeeld een hoestbalsem

Standaard levertijd

1 dag

€ 26,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deltas - Praktisch Handboek Etherische Oliën

  • 10 portretten van basisoliën
  • 30 portretten van etherische oliën
  • Meer dan 90 bereidingen van bijvoorbeeld een hoestbalsem


Een boek met ideeën voor een natuurlijke verzorging en een optimale gezondheid.

Neem met dit boek een kijkje in de wereld van etherische oliën en ervaar de helende effecten ervan op je lichaam, geest en woning.

Een praktische handboek die je kennis laat maken met de vele positieve eigenschappen van etherische oliën. Je zult zien dat het niet alleen een natuurlijk middel is om je lichaam en geest gezond te houden, maar dat de oliën ook gebruikt kunnen worden voor allerhande verzorgings- en schoonmaakproducten.

Ga zelf aan de slag met de talrijke bereidingen in dit boek: maak bijvoorbeeld zelf een hoestbalsem voor een rustige ademhaling, een stoomtablet tegen stress, wasdrogerdoekjes met lavendel en nog veel meer. Kom daarnaast ook meer te weten over de kwaliteit van de oliën, welke basisbenodigdheden je in huis moet hebben en hoe je de oliën kunt mengen en vervangen. Met de duidelijke richtlijnen voor veilig gebruik bij baby's, kinderen en zwangere vrouwen, heb je alles in handen om jezelf en je gezin te laten profiteren van de natuurlijke kracht van etherische oliën.

Inhoud: 168 pagina's

Kijk hier voor een overzicht van alle producten van Deltas in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.