0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Merken /

Bubbles bodycare

BubblesLogo Bubbles


Bubbles Natural Bodycare is in 2017 door Maike opgericht. Haar kinderen zijn hiervoor een belangrijke inspiratiebron geweest en ook het toenemende besef dat we samen goed voor onze planeet en onze kinderen moeten zorgen. 

Met Bubbles wordt er goed gezorgt voor de kinderen en de (onder)waterwereld. De producten van Bubbles bestaan dan ook echt uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Ze zijn mild en verzorgend voor de nog gevoelige kinderhuid en er komen bij gebruik van de producten geen schadelijke stoffen in het milieu terecht. De producten van Bubbles hebben een lichtzoete fruitgeur, en schuimen goed. Bovendien zien er ook nog leuk uit. En om ouders het vertrouwen te geven in de producten zijn ze NATRUE gecertificeerd (Internationaal keurmerk voor natuurlijke cosmetica).

Ook voor de kids de boodschap die met Bubbles Natural Bodycare mee wordt gegeven is dat natuurlijke en biologische producten niet alleen beter voor jezelf zijn, maar ook voor je omgeving. Maike vind het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zorgen voor de planeet. Omdat kinderen de toekomst zijn, vind ze het belangrijk dat zij hier veel meer bij betrokken worden. Met Bubbles brengen we kinderen bij dat ze kunnen helpen bij het samen goed zorgen voor de (onder)waterwereld door op te letten wat er door het afvoerputje wegspoelt. Dit doet Maike door een afbeelding op de achterkant van de flessen die laat zien dat veel van wat je door het afvoerputje spoelt uiteindelijk bij de dieren in de zee terechtkomt.

Producten van Bubbles in de webshop Bio Amable:


Save the planet


Weergave: