0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Boeken Gezondheid /

Broodbuik - William Davis

Broodbuik - William Davis
Broodbuik - William Davis
0 Reviews | Review toevoegen

Broodbuik - William Davis Informatief boek Gebruiksvriendelijk Steeds meer mensen zijn intolerant voor gluten, hebben een tarweallergie of coeliakie. Glutenvrije producten zijn gemakkelijk.........

Standaard levertijd

1 dag

€ 12,50
€ 10,63
Prijs per 

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Broodbuik - William Davis

  • Informatief boek
  • Gebruiksvriendelijk

Steeds meer mensen zijn intolerant voor gluten, hebben een tarweallergie of coeliakie. Glutenvrije producten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de winkels. Maar hoe ongezond tarwe werkelijk is, ook voor iedereen die niet aan bovenstaande lijdt, is minder bekend. Als we minder tarwe nuttigen, vallen we niet alleen af, maar verdwijnen allerlei vage vermoeidheids- en buikklachten, kunnen we ontstekingen remmen en zelfs diabetes type 2 terugdringen. Het gevaar van tarwe wordt onderschat en is de issue voor de gezondheid anno nu.

In dit boek: Broodbuik, ook wel tarwebuik onthult cardioloog William Davis de schadelijke effecten van wat eigenlijk een product van genetisch geknutsel en agribusiness is, dat wordt verkocht aan het publiek als tarwe. Broodbuik biedt lezers een gebruiksvriendelijk, stap voor stapplan om een nieuwe, tarwevrije levensstijl op te bouwen. Gebaseerd op het raakvlak van de wetenschap en voedingsleer, ondersteund door casestudies van mannen en vrouwen die levensveranderende transformaties ervaren in hun gezondheid na het uitzwaaien van tarwe.
 
Broodbuik is een verhelderende blik op wat mensen werkelijk ziek maakt en een actieplan om onze borden schoon te houden van dit schijnbaar goede ingrediënt.

Inhoud: 320 pagina's

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Let Op!!! Door corona kans op vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

PostNL heeft de laatste tijd helaas meer vertraging door Corona. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!