0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Uiterlijke verzorging / Gezicht / Scheren & Ontharen /

Aleppo Soap Co. - Luxe Cadeau Scheer Set

Luxe Cadeau Scheer Set
Aleppo Soap Co. - Luxe Cadeau Scheer Set
0 Reviews | Review toevoegen
Aleppo Soap Co. - Luxe Cadeau Scheer Set Het ideale cadeau voor de traditionele man Kwast ligt goed in de hand Met RVS kom, kwasthouder en aleppo scheerzeep Deze fijne scheerset bevat een traditione

Standaard levertijd

1 dag

€ 28,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Aleppo Soap Co. - Luxe Cadeau Scheer Set

  • Het ideale cadeau voor de traditionele man
  • Kwast ligt goed in de hand
  • Met RVS kom, kwasthouder en aleppo scheerzeep

Deze fijne scheerset bevat een traditionele Aleppo scheerzeep gemaakt van olijfolie en laurierolie, een kleine, ergonomische scheerkwast van wilde zwijnenhaar en een RVS scheerkom. 

Mannen die traditioneel nat scheren kiezen voor deze Aleppo Soap Co scheerset. De haren van de kwast zijn gemaakt van wilde zwijnhaar. De kwast zorgt voor een vol en rijk schuim dat de haartjes verzacht, de poriën opent en de huid op zacht scrubt. Ideaal als mannen cadeau. 

Gebruikswijze:

Breng met de kwast de scheerzeep met ronddraaiende bewegingen aan op de huid, vervolgens scheer je de huid met een scheermesje. Gebruik lauwwarm water en bevochtig de kwast eventueel nog met wat extra water. De zeep moet enkele minuten kunnen inwerken, neem hier even de tijd voor. Breng de scheerzeep in snelle bewegingen aan op de huid, zoals een schilder zijn verf op het doek aanbrengt. De scheerkwast niet rond draaien en niet op de scheerkwast drukken. Dat zou de middelste haren van de scheerkwast beschadigen. Na het scheren spoel je de scheerkwast uit met warm water. 
Even afschudden en eventueel afdeppen met een doek. Zo gaat je scheerkwast jaren mee!

Aleppo Soap Co werkt volgens `fair trade` en kenmerkt zich door de natuur, traditie en locale ambacht (zonder kinderarbeid). 

Inhoud: 1 set van 4 stuks

Klik hier om meer te lezen over Aleppo Soap Co. en al hun producten in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.