Top

Pacifica - Spanish Amber Spray Eau de Parfum

  • Pacifica - Spanish Amber Spray Eau de Parfum
FullFullFullFullFull
(5 / 2 Reviews)
29,90

Pacifica - Spanish Amber Spray Eau de Parfum

  • Heerlijke geur in mooie verpakking
  • Ideaal als kadootje!
Een fantastische verleidelijke geur, mystiek Spaans Amber. Deze geur brengt je naar verre oorden met zwoele avonden. Het is een warme, harsachtige geur met Amber als hart, geranium en sandelwood in het midden en citrus bergamot en elemi als topnote.


De parfums van Pacifica zijn 100% natuurlijk en op basis van pure, hoogwaardige gedenatureerde graanalcohol. De geuren zijn gecreëerd door toepassing van uitsluitend etherische oliën, veelal van biologische teelt. U kunt ook uw eigen unieke parfum creëren door verschillende parfums over elkaar te gebruiken.

Pacifica is gemaakt ZONDER dierlijke stoffen, of stoffen gemaakt of afkomstig van dieren zoals lanoline, bijenwas etc.

Spanish Amber Spray parfum bevat natuurlijke gedenatureerde alcohol (maïs bron) en Pacifica's eigen geur mix met natuurlijke en essentiële oliën. 100% vrij van petro-chemische stoffen, ftalaten, propyleenglycol, nitro-muskusverbindingen, benzeen en triclosan. Geen parabenen, dierproeven, dierlijke ingrediënten of kunstmatige kleurstoffen. 100% VEGANISTISCH en glutenvrij.

Inhoud: 29 ml

Klik hier voor het complete overzicht van alle producten en informatie over Pacifia.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 Reviews)

Laura (24-09-2016) FullFullFullFullFull Ik had deze geur gekocht voor de winter. Echter vind ik de geur te "zwaar" voor mijn leeftijd (ik ben 21) dus heb ik hem aan mijn oma gegeven die er erg enthousiast over is! Het is een, zoals hierboven ook al te lezen is in een review, een winterse geur alhoewel ik denk dat dit een goede geur is voor het hele jaar door. Het is geen zoete geur maar wel warm.

Sara (20-11-2015) FullFullFullFullFull Heerlijke geur, lekker winters!
Ook perfecte service; snel geleverd en mooi verpakt.

Stuur naar een vriend
@
@