0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Finigrana

Finigrana

De FINigrana ® Aleppo zepen zijn gemaakt met behulp van een 1200 jaar oude, kwalitatief hoogstaand en natuurlijke proces in de Syrische stad van Aleppo. Hun lange succesverhaal dankzij bijzondere kwaliteitseigenschappen: zachte productie van zuiver kruiden ingrediënten zonder conserveringsmiddelen, dierproefvrij, biologisch afbreekbaar, dermatologisch getest en "uitstekend" te gebruiken voor alle huidtypen.

 
Aleppo SOAP: Een eeuwenlang succes verhaal, Aleppo wordt beschouwd als de plaats waar waar de solid zeep is uitgevonden. Hier werd de techniek van de zeep ontwikkeld.
 
Geheim van dit succes: de zachte verzeping door de traditionele productie technieken en het gebruik van hoge kwaliteit, zuivere plantaardige grondstoffen (zuivere olijfolie en Laurier), bereikt de FINigrana ®-Aleppo zeep hun superieure kwaliteit. De zeep wordt zo lang gekookt totdat de verzeping is voltooid (in tegenstelling tot industriële zeep, geproduceerd alleen met warm water stoom). Na afkoeling is de zeep met de hand gesneden, gestempeld, gestapeld en 9 maanden gedroogd tot de eindfase. Dit leidt tot sterk gecomprimeerde zeep essentie. De zeep kan droog worden opgeslagen voor decennia, zonder in te boeten op kwaliteit.
 
Olijfolie en Laurierolie: een optimale aanvulling op de olijfolie reinigt de huid en zorgt tegelijkertijd voor hun vetten. De Laurier produceert de aangename geur en heeft een antiseptische effect. Dankzij het milde is de Aleppo zeep voor alle huidtypes. De natuurlijke kruiden ingrediënten ondersteunen het regeneratieproces van de huid en zorgen voor een uitstekende verzorging.

FINigrana ®-Aleppo SOAP: Onze klanten kunnen er zeker van zijn de oorspronkelijke kwaliteit in handen te krijgen. Er wordt veel tijd en persoonlijke inzet gestoken bij de productie van de Aleppo zeep, er wordt continue aan kwaliteitscontrole gewerkt.

Finigrana Aleppo zepen in de webshop Bio Amable:Weergave:
 


Bezig met laden...
Herbelle - Aleppo Oerzeep
Finigrana - Aleppo Zeep  Geschikt voor alle huidtypes ook de probleemhuid Te gebruiken voor het hele lichaam PH neutraal, droogt de huid niet uit Geschikt...
5,49 incl. btw
Herbelle - Aleppo Zeep Olijf & 16% Laurier
Herbelle - Aleppo Zeep Olijf & 16% Laurier Geschikt voor alle huidtypes ook de probleemhuid Te gebruiken voor het hele lichaam PH neutraal, droogt de huid...
7,94 incl. btw
Herbelle - Aleppo Zeep Olijf & 40% Laurier
Herbelle - Aleppo Zeep Olijf & 40% Laurier Geschikt voor alle huidtypes ook de probleemhuid Te gebruiken voor het hele lichaam PH neutraal, droogt de huid...
12,95 incl. btw

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.


Let Op!!! Door corona en sneeuw kans op vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

PostNL heeft de laatste tijd helaas meer vertraging door Corona en de slechte wegen. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!