0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Varia / Huishoudelijk /

Ecodis - Waterstofperoxide Natrium Percarbonaat

Ecodis - Waterstofperoxide Natrium Percarbonaat
Ecodis - Waterstofperoxide Natrium Percarbonaat
0 Reviews | Review toevoegen

Ecodis - Waterstofperoxide Natrium Percarbonaat Bleekmiddel,  vervaardigd uit niet-giftige grondstoffen Vlekken- en geurverwijderaar voor de was Voor witte voegen

Standaard levertijd

1 dag

€ 5,59
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Ecodis - Waterstofperoxide Natrium Percarbonaat

  • Bleekmiddel,  vervaardigd uit niet-giftige grondstoffen
  • Vlekken- en geurverwijderaar voor de was
  • Voor witte voegen

Natrium-percarbonaat wordt ook wel vast waterstofperoxide genoemd. Het wordt van oudsher toegepast als bleekmiddel, vlekken- en geurverwijderaar voor de was en voor witte voegen in de badkamer .

Natrium-percarbonaat is een verbinding van de stoffen waterstofperoxide en natriumcarbonaat, die vrijkomen in water boven de 40 graden celcius. Het is een ideale aanvulling op wasnoten voor je wasgoed. Het bevat geenoptisch blauwsel of chloor en het wordt vervaardigd uit niet-giftige grondstoffen.
 
Dankzij de vele andere, minder bekende eigenschappen van dit product, kun je het niet alleen als huishoudproduct, maar ook als onderhoudsproduct gebruiken.

Mensen met een gevoelige huid kunnen er veel profijt van hebben, door de kleding te gaan wassen met wasnoten en percarbonaat. Ook voor baby's met hun tere huidje is dit enorm aan te raden...Het toenemen van het aantal mensen met een gevoelige huid is enorm deze hangt samen met de steeds meer toenemende milieuverontreiniging en het gebruik synthetische stoffen zoals: optische witmakers die in wasmiddelen zitten, wasverzachters etc. 

Optische witmakers hechten zich aan het wasgoed, en zijn synthetische stoffen die de was witter doen lijken dan deze in feite is. Ze dragen op geen enkele manier bij aan de reinigende werking van het wasmiddel, en zorgen alleen voor optisch bedrog. Dan kun je beter Percarbonaat of Zuurstofbleekmiddel (op basis van actieve zuurstof) als bleekmiddel gebruiken.

Wist je bijvoorbeeld:
Dat je met een simpele test optische witmakers kunt opsporen? Doe een beetje (wit)waspoeder van een gangbaar merk op je vinger en houd deze onder een blacklight. Je zult zien dat je vinger fluoresceert. Veel zorgwekkender is echter dat je vinger ook na een goede wasbeurt blijft oplichten. Pas nadat je huid zichzelf na verloop van tijd op natuurlijke wijze heeft vervangen, ben je van de optische witmaker verlost. Al met al geen prettig idee als je bedenkt dat je huid via je kleren en lakens vrijwel continu met optische witmakers in contact komt.

Hoe natriumpercarbonaat gebruiken:

Natriumpercarbonaat met warm water is zeer geschikt voor deze toepassingen voor het schoonmaken:
  • Het verwijderen van vlekken
  • In de was
  • Om een tapijt te reinigen
  • Om de vloer dweilen
  • Voor je voegen
  • Maar natrium percarbonaat is ook zeer geschikt voor het reinigen en desinfecteren zoals het schoonmaken van de kattenbak

Voor kattenbak of vogelbad reiniging:
Mix natriumpercarbonaat in heet water, vul je (lege) kattenbak of vogelbad en geef het tijd om in te werken. Net zoals waterstofperoxide, natriumpercarbonaat moet de tijd hebben om zijn werk te doen. De voorgestelde hoeveelheden hiervoor zijn meestal klein - dus een of twee lepels (2 eetlepels per keer) is normaal gesproken voldoende om de kattebak (gevuld met water), of een vogelbad (gevuld met water) te reinigen. =
 
Mengen tot een dikke pasta en gebruiken op tegelvoegen.
Ontvlekt, wit, desinfecteert en ontgeurt je was op een natuurlijke manier.
Behandeling van schimmels
Tegen de verkleuring van hout van platen, meubels en tuinterrassen.
Als klassiek wasmiddel een tot twee soeplepels, afhankelijk van de vlekken, de was en de hardheid van het water

Inhoud: 1 kg

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.