Detox | Boek stap voor stap
Deltas - Detox Stap Voor Stap
0 Review | Review toevoegen
Deltas - Detox Stap Voor Stap Schadelijke stoffen afvoeren stapsgewijs Lever, darmen, nieren, huid en longen optimaal laten werken Snel weer vitaal en krachtig? Volg de stappen in dit boek

Standaard levertijd

1 dag

€ 13,30

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Deltas - Detox Stap Voor Stap

  • Schadelijke stoffen afvoeren stapsgewijs
  • Lever, darmen, nieren, huid en longen optimaal laten werken
  • Snel weer vitaal en krachtig? Volg de stappen in dit boek

Goede voornemens, moe of futloos? Heb je geen levenslust of energie meer? Dan is het de hoogste tijd om een detox kuur te volgen.

Ons lichaam kampt met een teveel aan afvalstoffen die zich jarenlang hebben opgestapeld. Volgens natuurgeneeskundigen is dat de dieperliggende oorzaak van onze kwaaltjes en ziekten. Om schadelijke stoffen die je bloed en je weefsels vervuilen af te voeren, moet je gaan ontgiften.

Met een ontgiftingskuur kun je de optimale werking van de vijf uitscheidingsorganen (lever, darmen, nieren, huid en longen) herstellen om de afvoer van toxines te bevorderen.

Dit boek biedt je een detox kuur van vier weken aan. Het zal je vertrouwd maken met verschillende ontgiftingsmethoden (geneeskrachtige planten, specifieke voedingsmiddelen, anti toxisch dieet, waterkuur etc.) die je zullen helpen om je lichaam te zuiveren zodat je snel weer boordevol energie en vitaliteit zit!

Inhoud: 126 pagina's

Kijk hier voor een overzicht van alle producten van Deltas in de webshop Bio Amable.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.