0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Merken /

Badger

BadgerLogo Badger bij Bio Amable

Badger is een familie onderneming en maakt gecertificeerde biologische, natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ze mengen biologische plantaardige extracten met bijenwas en mineralen om genezende balsems, vochtinbrengende crèmes en andere producten voor persoonlijke verzorging die werken. Heerlijk geurend en werkzaam. Onze zonnebrandmiddelen met zinkoxide zijn gecombineerd met gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten, zijn zeer gewaardeerd voor hun veiligheid en de werkzaamheid.

Producten van Badger in de webshop Bio Amable:Weergave:
 


Bezig met laden...
Badger - Muscle Rub
Badger - Muscle Rub (Spier Balsem) Cayennepeper en gember kalmeren en ontspannen, pijnlijke en gespannen spieren Stimuleert de circulatie en geeft warmte om...
8,95 incl. btw
Badger - Night Night Balm
Badger - Night Night Balm (Lekker Slapen Balsem) Speciaal voor kinderen om te ontspannen en snel in slaap te vallen Met de kalmerende geur van kamille en...
8,95 incl. btw

Wil je meer informatie over onze producten en deze ook zien, ruiken en voelen ben je welkom op afspraak 06-20870011 / info@bio-amable.nl in onze showroom op de Handelskade 7 in Obdam. Obdam ligt tussen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en de showroom is 10 minuten wandelen van het treinstation.


Let Op!!! Nog steeds kans op vertraging:Neem elk pakje aan, opdat eenieder uw pakje aanneemt - NRC

PostNL heeft de laatste tijd helaas nog steeds wat vertraging door Corona en extreme drukte. Ook wij moeten langer wachten totdat we de goederen binnen krijgen. Excuses voor het ongemak!