Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Ook zeker de moeite waard om de site Paleo Principe eens door te spitten. Zo staat daar ook dit heerlijke recept! Klik hier om het originele recept te bekijken.

Ingrediënten:

  • 40 gram kokosmeel
  • 160 gram amandelmeel
  • 25 gram fijngemalen walnoten of walnotenmeel
  • 4 gram bakpoeder
  • 1 eetlepel kaneel
  • Optioneel: 1 theelepel cardemom
  • Optioneel: ½ theelepel gember
  • 150 gram roomboter
  • 30 gram kokosolie
  • 3 eieren
  • 40 gram palmsuiker
  • 60 gram ahornsiroop
  • 200 gram geraspte wortel
  • 75 gram rozijnen
  • 75 gram gehakte walnoten
  • Optioneel: extra vullling zoals; nootjes, gedroogd fruit, appel, zonnebloempitten, gojibessen, chiazaad enz. En het maakt eigenlijk niet uit hoeveel deze cake kan erg veel vulling hebben.

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 160 °C.
  • Vet een springvorm of vierkante muffinvorm van ongeveer 22x22 cm in.
  • Meng de kokosmeel, amandelmeel, fijngemalen walnoten, bakpoeder en de kruiden in een ruime kom.
  • Smelt de roomboter samen met de kokosolie en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • Meng hier de eieren, palmsuiker en ahornsiroop door en mix het tot een egale massa.
  • Voeg het meel mengsel bij het eiermengsel en roer alle klontjes eruit.
  • Voeg de vulling toe en giet het geheel in je bakvorm.
  • Bak voor ongeveer 40-45 minuten of totdat de cake gaar is.
(Bron: http://www.hetpaleoprincipe.nl/)


Weergave: